Львівщина цьогоріч побила рекорд за кількістю 200-бальників на ЗНО

8313 0
77 абітурієнтів склали ЗНО на 200 балів, з них троє – чотирьохсотбальники.
Фото: dniprograd.org

Фото: dniprograd.org

Цього року на Львівщині ЗНО на 200 балів з різних предметів написали 77 людей. Із них троє отримали максимальну кількість балів із двох предметів. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомили в департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

Читайте також: Стали відомі порогові бали ЗНО з української мови, історії, біології та географії

За словами начальниці відділу дошкільної, загальної середньої освіти та позашкільної роботи департаменту освіти Львівської ОДА Ірини Сислюк, цьогорічні показники складання ЗНО у нас дуже добрі. Ще такої кількості 200-бальників Львівщина не мала, тому це рекорд.

Зокрема, ЗНО з англійської мови на максимальну кількість балів написала 31 людина, хімію – 2, математику – 20 (12 з них є випускниками фізико-математичного ліцею). Троє учнів з Львівщини на 200 балів написали ЗНО з української мови та літератури. При тому, що загалом по Україні ЗНО на 200 балів з цього предмету написали лише 5 учнів.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Українську мову на 200 балів склав лише один абітурієнт. Троє мають найкращі результати з історії України, стільки ж з фізики. Біологію на 200 балів написали 14 учнів. А ось найкращих з географії на Львівщині немає.

Троє абітурієнтів на Львівщині отримали максимальні бали з двох предметів, тобто мають по 400 балів. Усі вони випускники Львівського фізико-математичного ліцею і складали на максимум ЗНО з математики і фізики.

Нагадаємо, що додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році відбудеться з 29 червня до 16 липня за окремим графіком.

Ольга Шведа



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!