Диригентка зі Львівщини отримала престижну німецьку премію

640 0
Цей орден традиційно отримують персони, які зробили видатний внесок у реалізацію принципів баварської конституції.
Оксана Линів/Facebook

Оксана Линів/Facebook

Українська диригентка Оксана Линів, родом зі Львівщини, увійшла до престижного списку: 51 особу було нагороджено Конституційним орденом 2023 від Баварського Ландтагу. Цей орден традиційно отримують персони, які зробили видатний внесок у реалізацію принципів баварської конституції. Про це повідомили на сайті Баварського Ландтагу.

У списку є журналісти, письменники, музиканти, вчені, спортсмени та інші. У повідомленні йдеться, що Оксана Линів нагороджується не тільки за професіоналізм, а й «за її пристрасну відданість викладанню класичної музики та заохоченню молодих талантів у цьому напрямку». 

Читайте також: Оксана Линів, Ваґнер та «вагнерівці». Що не так і до чого тут Львів

Офіційна церемонія нагородження відбудеться 29 лютого в Мюнхені. Ознайомитися з повним переліком осіб, відзначених орденом, можна за посиланням.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv розповідало, що пов’язує ПВК Вагнера з музикою, про ставлення Оксани Линів до німецького композитора і росіян та чому під час війни потрібно розуміти контекст будь-якої події.
______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!