Львівська фехтувальниця виборола срібло на чемпіонаті світу

1232 0
Востаннє наші представники в кадетській шпазі сходили на світовий п’єдестал пошани в індивідуальному заліку серед дівчат у 2015 році.
фото: лода

фото: лода

9 квітня на чемпіонаті світу з фехтування, що проходить в ОАЕ, відбулися особисті змагання кадетів у шпазі. Титул віцечемпіонки світу виборола львів‘янка Анна Максименко. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА.

Анна виграла п’ять з шести боїв у групі й під сьомим номером розпочала боротьбу в олімпійці. Там вона взяла гору над Магдою Луною Мегя зі Швейцарії (15:12), Анастасією Пилінової з Литви (15:7) та американкою Ясмін Хаміс (15:10).

Читайте також: Львів'янин Станіслав Горуна продає олімпійську медаль для допомоги ЗСУ

Додамо, що спортсменка навчається у Львівській школі вищої спортивної майстерності та Академії фехтування. Її тренують Зоряна Семеряк та Андрій Орліковський. Востаннє наші представники в кадетській шпазі сходили на світовий п’єдестал пошани в індивідуальному заліку серед дівчат у 2015 році.

Нагадаємо, що фехтувальниця зі Львова, чемпіонка Анастасія Івченко вступила до лав ЗСУ і тепер захищає Україну.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!