Львів'янин Станіслав Горуна продає олімпійську медаль для допомоги ЗСУ

2754 0
Ця медаль для нього найцінніша за всі 19 років кар'єри, оскільки символізує пророблену ним роботу у спортзалі та на змаганнях.
Фото: НОК України та олімпійська команда

Фото: НОК України та олімпійська команда

Бронзовий призер Олімпійських Ігор у Токіо з карате Станіслав Горуна вирішив продати свою медаль, щоб допомогти українському війську. Стартова ціна медалі становить 10 тисяч доларів США. 

За словами спортсмена, ця медаль для нього найцінніша за всі 19 років кар'єри, оскільки символізує пророблену ним роботу у спортзалі та на змаганнях.

Читайте також: Львівська борчиня виборола бронзу для України на Олімпіаді у Токіо

«Нас атакує російська армія за наказом президента рф. Тут тисячі смертей і десятки тисяч поранених. Мільйони людей залишилися без дому, але наша армія героїчно воює та відбиває рідну землю у ворога. Моя олімпійська медаль – найцінніша з понад 200 медалей, які я здобув за 19 років кар'єри. Вона символізує всю пророблену мною роботу у спортзалі та на змаганнях. Символізує кожну перемогу, здобуту на шляху до Олімпіади. Я хочу продати її на аукціоні і підтримати свій народ у цю складну годину. Немає зараз нічого важливішого за Україну», – цитує його пресслужба Львівської ОВА.

Для довідки

Станіслав Горуна – заслужений майстер спорту України, тренується у Львівській школі вищої спортивної майстерності та представляє Збройні Сили України. За фахом – юрист, навчався у Львівському національному університету ім. Івана Франка.

Нагадаємо, що торік Горуна також став чемпіоном Європи з карате. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!