Львівська гімнастка здобула чотири «золота» на Гран-Прі Брно

1389 0
Львів’янка Христина Погранична здобула золото у багатоборстві етапу Гран-Прі та вийшла у фінал, де виборола ще три медалі.
ХРИСТИНА ПОГРАНИЧНА / ФОТО: GETTY IMAGES

ХРИСТИНА ПОГРАНИЧНА / ФОТО: GETTY IMAGES

У неділю, 4 червня, у Чехії завершився міжнародний турнір з гімнастики художньої «Гран-Прі Брно 2023». Україну на цих змаганнях представили двоє грацій – Поліна Городнича та Христина Погранична.

Джерело: Управління молоді та спорту Львівської ОДА

Львів’янка Христина Погранична здобула золото у багатоборстві етапу Гран-Прі та кваліфікувалась у всі фінали. У фіналі конкурсу Христина здобула ще три золота: у вправі з м‘ячем (31,900), з булавами (31,550) та зі стрічкою (30,300). Також вона стала другою у вправах з обручем (31,250). Тренує спортсменку Ірина Руда.

Нагадаємо, Христина Погранична стала срібною призеркою Міжнародного турніру з художньої гімнастики у Польщі. Крім того, львів'янка виборола бронзову медаль з художньої гімнастики на Міжнародному турнірі у столиці Болгарії.
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!