Львівська компанія за 42 млн грн хоче купити спиртзавод у області

2000 0
Замовник продажу – регіональне відділення Фонду державного майна.
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

Територію єдиного майнового комплексу державного підприємства «Угерський спиртовий завод», що розташований на Стрийщині, продали на аукціоні за понад 42 млн грн. Продажем займається регіональне відділення Фонду державного майна. 

Джерело: Прозорро.Продажі

Переможцем трираундового англійського аукціону стало ТОВ «Модерно лайт», виставивши пропозицію з ціною у 42 600 000 гривень. 

Читайте також: Біля Львова на аукціоні продали землі на понад 4,7 млн грн

За даними аналітичної платформи YouControl, основним видом діяльності товариства «Модерно лайт» є оптова торгівля іншими проміжними продуктами. Вона зареєстрована 3 роки тому у Львові на вул. Б. Хмельницького, 17Б, а її засновником та директором є Грицищин Іван Степанович. Додамо, що ця компанія за останні 12 місяців 1 раз змінювала керівника, бенефіціара та основний напрямок діяльності, що за інформацією YouControl, є негативною ознакою згідно з рекомендаціями Національного банку України.

Нагадаємо, що управління земельних ресурсів Департаменту містобудування ЛМР виставило на майданчику «Прозорро. Продажі» на продаж ділянку у Львові за адресою вул. Городницька, 43. Розмір цієї ділянки – 0,291 га землі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!