Львівська міськрада продала земельну ділянку за 27 мільйонів гривень

1531 0
Розмір цієї ділянки – 0,291 га землі.
Фото: Прозорро.Продажі

Фото: Прозорро.Продажі

Управління земельних ресурсів Департаменту містобудування ЛМР виставило на майданчику «Прозорро. Продажі» на продаж ділянку у Львові за адресою вул. Городницька, 43. Розмір цієї ділянки – 0,291 га землі.

«Ділянка, яку продали, призначена для будівництва та обслуговування адмінбудівель та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю. Розташована у районі з розвинутою інфраструктурою – на вул. Городницькій», – йдеться у повідомленні Департаменту містобудування ЛМР.

Стартова ціна ділянки, яку встановила управління земельних ресурсів – 11 318 387 грн. Проте на аукціоні вона продалась за 27 млн грн. Переможцем торгів став ФОП Волков Павло Віталійович.

Читайте також: Спиртзавод на Львівщині приніс держбюджету рекордну суму за останні 10 років

Зазначимо, що Павло Волков, згідно даних аналітичної системи YouControl, є співвласником та бенефіціаром багатьох бізнесів у різних сферах, які зареєстровані по всій Україні. 

Нагадаємо, що управління майном спільної власності Львівської обласної ради виставило на аукціон будівлю на вул. Шевченка, 311. В електронній торговій системі «Prozorro.Продажі» стартова ціна лоту становила понад 393 тисячі грн. ТзОВ «Статум Груп» запропонував за цю будівлю 600 001 грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!