Львівська лікарня швидкої допомоги отримала ліцензію на трансплантацію органів

10185 2
Найближчим часом там почнуть пересаджувати органи.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

У Львівській лікарні швидкої допомоги проводитимуть операції з трансплантації органів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив головний лікар Олег Самчук.

«Ми зробили ще один великий крок назустріч порятунку українців в Україні. Це означає, що усі, кому потрібна трансплантація, уже можуть приїздити і ставати в лист очікування в нашу лікарню. Ми зможемо допомогти їм тут. Українці не мають їздити за кордон, просячи допомоги», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів'ян у Лікарні швидкої допомоги

Найближчим часом там почнуть пересаджувати органи. Зокрема, першою буде родинна трансплантація нирки.

Нагадаємо, що Олег Самчук очолив лікарню швидкої допомоги Львова 11 лютого цього року. Раніше він був головним лікарем Ковельської центральної міжрайонної лікарні, де у грудні 2019 року провели першу операцію із трансплантації серця, а пізніше – трансплантації нирок. Зараз у лікарні готуються до проведення трансплантації печінки.


Читайте також:
2 Березня, 2020 17:37
Твоє місто Доброго дня, на фото лікарня швидкої допомоги саме у Львові.
29 Лютого, 2020 11:14
Леся Кобецька Шановні журналісти, ви неодноразово при публікуванні інформації про Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м Львова виставляєте фото іншої лікарні. Я вас дуже прошу надавайте ті фотографії, які відповідають лікарні, просто зайдіть на сайт лікарні і скопіюйте. Дякую!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!