Львівська музична академія імені Миколи Лисенка шукає нового ректора

2724 1
Відповідний конкурс на посаду оголосило міністерство культури.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Учора, 9 квітня, міністерство культури повідомило про початок конкурсу на посаду ректора Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка.  Про це ідеться на сайті міністерства.

Для участі в конкурсі потрібно бути громадянином України, вільно володіти державною мовою, мати вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників у вищих навчальних закладах не менш як 10 років.

Охочі взяти участь у конкурсі мають подати такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі;
  •  автобіографію;
  •  копії документів про вищу освіту, науковий ступінь та вчене звання;
  •  довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду та інші.

З повним переліком необхідних документів можна ознайомитись на сайті міністерства культури.

Копії документів, що подаються претендентом (крім копії паспорта), можуть бути засвідчені за місцем роботи претендента, засновником або нотаріально.

Читайте також: Університети Твого міста. Перший у Львові

Вибори на посаду ректора Львівської національної музичної академії імені Миколи Лисенка відбудуться 20 червня 2019 року.

Документи можна надсилати або подавати особисто за адресою: 01601, Київ, вул. Івана Франка, 19, Міністерство культури України. Телефон/факс для довідок: (044) 234-39-93, e-mail: [email protected].

Нагадаємо, у березні міністерство освіти оголосило конкурси на посади ректора НУ Львівська політехніка та ректора ЛНУ імені Івана Франка.


Читайте також:
10 Квітня, 2019 17:01
666 ... і що , нема дурних ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!