Львівська облрада ініціює звільнення керівника Держгеокадастру на Львівщині

1310 0
Після звільнення у 2017 році його поновили на посаді начальника через суд у травні 2020 року.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Постійна комісія з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Львівської облради ініціювала звернення обласної ради про звільнення начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького.

Читайте також: Випадкові люди можуть отримати землю в селі, а селяни, які з діда-прадіда там живуть – їм зась 

«На основі заслуховування звіту про стан передачі земель із державної власності у комунальну власність територіальних громад комісія ухвалила рішення звернутися до Львівської обласної ради із подальшим зверненням до Прем’єр-міністра України про звільнення із займаної посади начальника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького», – повідомив голова комісії Юрій Раделицький.

Як пояснив Юрій Раделицький, він офіційно запрошував Андрія Кавецького взяти участь у засіданні комісії для спільного розгляду питань, однак жодного разу посадовець не відгукнувся.

«Своїми діями Держгеокадастр Львівської області ставить під сумнів реформу децентралізації, адже спостерігається зловживання посадовців у частині прозорості передачі земель територіальним громадам, затягування даного процесу», – прокоментував Юрій Раделицький.

Читайте також: Ваша земля – уже не ваша. Або що робити, щоб не втратити батьківську хату

Андрій Кавецький народився 1983 року на Рівненщині. Навчався у Львівському державному аграрному університеті за спеціальністю «Землевпорядкування і кадастр» (2006), кваліфікація – «Інженер з землевпорядкування та кадастру» та за спеціальністю «Економіка і підприємство» (2007), кваліфікація – «Фінанси». Почав працювати інженером-землевпорядником у 2006-му році.

Працював начальником головного управління Держгеокадастру у Львівській області з червня 2015 року по вересень 2017 року. Після звільнення його поновили на посаді начальника через суд у травні 2020 року.

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!