Львівська облрада передала Львову приміщення на Короленка під Центр опіки сиріт за 40 млн грн

1920 0
Водночас місто має заплатити Львівській облраді 40 млн гривень субвенції.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Львівська міська рада прийняла у власність територіальної громади Львова будинок на вулиці Короленка, 7 та передала його Львівській єпархії УГКЦ під Центр опіки сиріт. Відповідну ухвалу прийняли під час пленарного засідання ЛМР сьогодні, 1 серпня.

Водночас місто має заплатити Львівській облраді 40 млн гривень субвенції. Площа будівлі на вул. Короленка, 7 становить 2410 кв. м. Окрім цього, є склад площею 79,2 кв. м та майстерня площею 440,2 кв. м. 

Також депутати звернулися до ЛОР, аби обласна влада розподіляла кошти субвенції на ремонт приміщень на Короленка, 7.

Раніше Центр опіки сиріт УГКЦ просив ЛОР передати йому це приміщення і його територію, аби облаштувати там Дім милосердя. Цю ініціативу підтримала ЛМР. Проте облрада відмовила. Пізніше ЛОР виставила приміщення на аукціон і продала його київській фірмі. Проте ЛМР звернулась до суду і той зупинив аукціон, апеляцію області на це рішення суд відхилив. Згодом ЛОР на сесії вирішила передати приміщення в комунальну власність Львова.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!