У Львівській облраді зареєстрували нового депутата

1661 0
Він замінить депутата Юрія Фольварочного, який склав мандат.
Фото: Назарій Островський/Facebook

Фото: Назарій Островський/Facebook

У понеділок, 2 жовтня, Львівська обласна територіальна виборча комісія на засіданні ухвалила рішення про реєстрацію депутатом Львівської облради кандидата від Української Галицької партії Назарія Островського. Рішення про призначення прийняли одноголосно «за» 13 присутніх членів комісії. 

«Комісія прийняла рішення про реєстрацію депутатом Львівська обласна рада першого з шести «підвішених» кандидатів у депутати – Назарій Островський по списку Української галицької партії замість Юрія Фольварочного. Рішення прийнято одноголосно: «за» нього проголосувало усі 13 присутніх членів комісії», – повідомив представник громадянської мережі «Опора» Тарас Радь. 

Читайте також: Депутатку Львівської облради Іванну Герус позбавили депутатського мандата

Що відомо про Назарія Островського

Депутат Бродівської міської ради від Української Галицької Партії, приватний підприємець та волонтер. Навчався у Бродах, закінчив Національний університет водного господарства та природокористування (Рівне) та Львівський державний університет внутрішніх справ. Працював у США. Детальніше тут.

У червні 2023 року Офіс генерального прокурора закрив кримінальне провадження проти Назарія Островського, а також капелана Ігора Плохого. Їх підозрювали у незаконному продажу автомобілів, які вони завозили як гуманітарну допомогу для захисників.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!