Львівська волонтерська кухня просить небайдужих допомогти оплатити рахунки

4197 0
Нове приміщення надала Львівська обласна рада, але не оплатила підключення електроенергії.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

«Львівська волонтерська кухня», яка готує страви швидкого приготування дл військових на фронті, планує переїхати у нове приміщення на пр. Чорновола 45а. Водночас волонтери просять небайдужих львів'ян допомогти з оплатою проведення електроенергії у приміщення. Про це стало відомо зі сторінки організації.

«Техумови переробляли двічі, ми сподівались на меншу суму, але сьогодні отримали кошторис і саме 254 221,67 грн потрібно сплатити за підключення електроенергії в нашому новому приміщенні ( пр. Чорновола 45а, 13 корп)Всі ремонтні роботи проводили своїми силами, проте ця сума для нас непідйомна. Просимо допомогти нам зібрати кошти для продовження нашої волонтерської діяльності з виробництва страв швидкого приготування», – написала координаторка Кухні Оксана Мазар.

За словами жінки, нове приміщення надала Львівська обласна рада, але не оплатила підключення електроенергії.

Допомогти можна за рекзвізитами:

ГО ЛЬВІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА КУХНЯ

Код отримувача: 42022750

Рахунок отримувача: UA273052990000026000001000370

Назва банку: АТ КБ "ПРИВАТБАНК"

Нагадаємо, що історія «Львівської волонтерської кухні» розпочалася у 2014 році з рецепта сухого борщу. Тоді небайдужі львів’яни сушили вдома овочі і приносили їх волонтерам. Людей не вистачало, не було сушарок, але був запал до роботи і величезна потреба військових на передовій у харчах. З часом рецепти вдосконалювали, з’явилося приміщення й обладнання, а отже, й велика кількість сухих страв. До «Львівської волонтерської кухні» долучилися охочі допомогти з різних куточків світу, зокрема Великої Британії. Детальніше про це ми розповіли у матеріалі за посиланням.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!