Львівська залізниця заборонила посадку пасажирів на станції Сокаль

1665 0
Усе через те, що у Сокальському районі встановили червону зону епіднебезпеки.
фото Євгена Кравцова

фото Євгена Кравцова

Починаючи з 26 жовтня, поїзди № 6053 Сокаль – Львів, № 6056 Львів – Сокаль, № 6307 Ковель – Ізов – Червоноград, № 6302 Червоноград – Ізов – Ковель здійснюватимуть технічну зупинку на ст. Сокаль лише для висадки пасажирів, інформує Львівська залізниця.

Від сьогодні інші приміські поїзди, що курсують територією Львівської залізниці, здійснюватимуть висадку та посадку пасажирів на початкових та кінцевих станціях, а також на маршрутах прямування.

Зміни запроваджено відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зважаючи на епідемічну ситуацію.

Докладніше з розкладом руху можна знайомитися на сайті регіональної філії «Львівська залізниця»

Нагадаємо від сьогодні, 26 жовтня, починає діяти нове епідемічне зонування, за яким Сокальський район Львівської області потрапив у червону зону епіднебезпеки. Тут вводять посилені карантинні заходи.

Додамо, державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила Укрзалізниці поновити рух на більшості раніше закритих станцій, про це йдеться у повідомленні на сайті Укрзалізниці.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!