Львівське комунальне підприємство шукає працівників. Яку зарплату пропонують

9909 0
Обіцяють бронювання та повний соцпакет.
фото умовне

фото умовне

Перевізник твердих побутових відходів ЛКП «Львівспецкомунтранс» шукає на роботу вантажників і водіїв категорії «С». Працівникам пропонують конкурентну заробітну плату, бронювання, повний соціальний пакет (відпустки, лікарняні). Про це повідомили у ЛМР.

«Наші вантажники заробляють 725+ грн за зміну, тобто від 15 000 до 25 000 грн за місяць. Водії категорії «С» заробляють 1 200 грн за зміну, тож усього за місяць роботи можуть отримати до 30 000 грн. Водіям, додатково ще оплачуємо мобільний зв’язок та інтернет», - повідомили у ЛКП «Львівспецкомунтранс».

Читайте також: Патрульна поліція оголосила набір працівників на Львівщині

Надсилати резюме можна на електронну адресу «Львівспецкомунтрансу» [email protected] або телефонувати за номером 067 320 28 65. 

Нагадаємо, ДП «Львіввугілля» планує працевлаштувати 1000 нових працівників.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!