Державне підприємство «Львіввугілля» шукає тисячу працівників та гарантує бронювання від мобілізації

16232 0
Обіцяють пільговий стаж за роботу в шкідливих умовах та офіційне працевлаштування.
фото умовне

фото умовне

ДП «Львіввугілля» планує працевлаштувати 1000 нових працівників. Про це йдеться у повідомленні державного підприємства. 

Як повідомив директор з кадрів та соціальних питань ДП «Львіввугілля» Юрій Гамала, така потреба в працівниках пов’язана з потребою у збільшенні видобутку вугілля. 

Окрім того, чиновник пояснив, що підприємство готове надати професійну підготовку, конкурентну заробітну плату, бронювання від призову на військову службу під час мобілізації. Окрім того, обіцяють пільговий стаж за роботу в шкідливих умовах та офіційне працевлаштування. 

Читайте також: До 60 тисяч грн зарплати. Яку роботу пропонують на Львівщині

Ознайомитись із актуальним переліком вакансій та отримати інформацію про працевлаштування можна за номером телефона +38 068 615 27 92.

Нагадаємо, що на Львівщині планують встановити шість стаціонарних постів моніторингу за якістю атмосферного повітря. Один з них – у Сокільниках біля Львова. 

 ___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!