Львівські бійці розігрують автівку задля збору грошей на дрони для ЗСУ

1201 0
Волонтери і військові хочуть зібрати сім мільйонів гривень на закупівлю 100 дронів.
Умовне фото

Умовне фото

Бійці Збройних сил України та волонтери з «Народної Самооборони Львівщини» розігрують у Львові автомобіль Mercedes S-450 за донат на дрони.

Так волонтери і військові хочуть зібрати сім мільйонів гривень на закупівлю 100 дронів DJI Mavic 3.

«Умови акції прості. Донать 500 гривень на монобанку і ти маєш шанс виграти люксове авто. Більше донатів – більше шансів. Обов‘язково вказуєш свої ПІБ і номер телефону під час платежу, якщо донат не з моно. Такі збори показали свою ефективність, а малих дронів сьогодні бракує на передовій. Тому нова партія Мавіків зможе поповнити контрнаступальну армію дронів в бойових підрозділах ССО, ДШВ та Нацгвардії і кожен з вас може доєднатися до її формування», – розповідає молодший сержант ЗСУ Ігор Шолтис.

Волонтери кажуть, що у них було вже два таких розіграші авто, завдяки яким зібрали майже 20 мільйонів гривень, що дозволило закупити сотні дронів для наших захисників.

Умови участі:
Один донат 500 грн = шанс виграти авто. Чим більше донатів, сума яких 500 грн, тим більше шансів.

Посилання на банку у шапці цього профілю.

Номер картки банки:
5375411205830990

Якщо донат не з mono, то потрібно обов’язково вказати ПІБ та номер телефону у платежі

Розіграш авто відбудеться 5 червня о 20.00 на прямій трансляції на сторінці samooborona.lviv.

Читайте також: Львівські волонтери збирають кошти на прилади нічного бачення для 93 ОМБР. Як долучитися

Нагадаємо, що команда волонтерів DeepInspire Foundation спільно з громадською організацією «Форпост» збирають на 90 приладів нічного бачення (PVS-14 Gen3) для 93 ОМБр «Холодний яр» та антидронову рушницю для 55 окремого стрілецького батальйону.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!