Львівські бійці вибороли 11 нагород на Чемпіонат Україні з ММА

653 0
Серед спортсменів 16 – 17 років представники Львівщини вибороли одразу кілька нагород.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Вінниці наприкінці минулого тижня відбувся Чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. Львівщину на змаганнях представляли бійці трьох клубів: MMA Center, Odyssey та Горянин. Про це повідомили в управлінні молоді та спорту ЛОДА.

За нагороди національного чемпіонату позмагались понад  700 учасників.  У міжнародній версії серед спортсменів 12 13 років у ваговій категорії до 48 кг бронзовим призером став Данило Кошик, а у ваговій категорії до 62 кг серед спортсменів 14  – 15 років  – Мирослав Сакаль. 

Чемпіоном змагань серед спортсменів 16  – 17 років стали Андрій Виклюк у ваговій категорії 61,2 кг та Святослав Дутко у категорії 70,3 кг. 

У версії еліт серед спортсменів 10  – 11 років у вазі 44 кг бронзовим призером став Руслан Авраменко. Серед бійців 12  – 13 років у категорії 31 кг бронзу виборов Мар‘ян Мазур. У ваговій категорії 14  – 15 років у вазі понад 82 кг третє місце здобув Богдан Фединець. 

Серед спортсменів 16  – 17 років представники Львівщини вибороли одразу кілька нагород. У вазі 61,2кг чемпіоном став Андрій Виклюк. Золото змагань також виборов Микола Стеців у ваговій категорії 70,3 кг. Віцечемпіоном у цій ваговій категорії став львів‘янин Святослав Дутко. У ваговій категорії 120,2 кг бронзовим призером став Юрій Верхолик. 

Читайте також: Гімнастки зі Львівщини вибороли медалі на чемпіонаті України

За підсумками змагань міжнародної версії фіналісти увійшли до складу національної збірної та будуть представляти Україну на Чемпіонаті світу в ОАЕ та Чемпіонаті Європи у Італії.

Нагадаємо, що у Львові 10 – 12 травня відбувся чемпіонат України з видів спортивної боротьби. У ваговій категорії до 57 кг серед жінок чемпіонкою України стала студентка ІІІ курсу Львівського коледжу спорту Олександра Хоменець.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!