Львівські депутати погодили встановлення у місті додаткових кіосків

2404 1
На сесії міської ради, яка відбулась 26 лютого, депутати погодили встановлення 133 нових МАФів. Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що буде ветувати цю ухвалу.

 «На жаль, минула сесія показала ще одну негативну тенденцію, яка буде характерною для цього року. На осінь заплановані чергові місцеві вибори. Відтак, для багатьох депутатів – це остання нагода банально збагатитись. Учора несподівано депутати проголосували за встановлення у місті додатково 133 нових МАФів. Деякі пропозиції на межі абсурду. Як наприклад, дозвіл на встановлення МАФу площею понад 200 кв м на пр Свободи. Я безперечно скористаюсь своїм правом вето на таку ініціативу», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Читайте також: У Львові прийняли бюджет розвитку міста. Що профінансують першочергово?

ТЕГИ: мафи, лмр

Читайте також:
23 Липня, 2015 14:14
Егор Ребята, хочу провести себе интернет за городом на дачу под Киевом.
Подскажите, кто таким занимается? Вот тут вроде [***]://masterdela.net/internet-wi-fi.html
Хочется рассмотреть несколько вариантов
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!