Львівські «Карпати» презентували нову форму та назвали титульного спонсора

1847 0
Співпраця з новим спонсором клубу розпочалася у листопаді цього року.

Львівський ФК «Карпати» презентував нову форму своїх гравців. Також футболісти оголосили про початок співпраці зі спонсором – брендом «Львівське». Про це повідомили у пресслужбі клубу.

Презентація відбулася на території Львівської пивоварні. Нова форма виконана у класичних кольорах клубу – для домашніх матчів зеленого кольору, а для виїзних – білого. Особливе місце відведено для лева – його зображення нанесено на лівий рукав ігрової футболки. А на передній частині зображено логотип «Львівське».  

Із листопада 2021 року бренд «Львівське» став новим титульним спонсором клубу.

«Сьогодні ми можемо спостерігати початок нової глави у футбольному житті регіону: легендарні карпатські леви повертаються! Бути титульним спонсором головної львівської команди — неймовірна честь для бренду "Львівське", адже ми маємо багато спільного та розділяємо однакові цінності. Бренд "Львівське", так само як і ФК "Карпати", є родом зі Львова, тому місія нашого бренду у цьому партнерстві — підтримувати свою регіональну гордість», – коментує Ірина Качура, віцепрезидентка з маркетингу Carlsberg Ukraine.

Нагадаємо, що футбольний клуб «Карпати» відновлено у 2020-му році в рамках реалізації громадської ініціативи з відродження львівських «Карпат». Перезапуску клубу сприяли усі покоління «Карпат», ветерани команди, які ще 1963 року брали участь у створенні та становленні клубу, здобули Кубок СРСР у 1969 році. Керівником «Карпат» став легендарний львівський футболіст Степан Юрчишин, головним тренером – відомий гравець одного з найкращих складів команди Андрій Тлумак.

Фото ФК «Карпат»

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!