Львівські комунальники пропонують усім охочим безкоштовне добриво

2688 0
Компост можна взяти на майданчику ЛКП «Зелене місто».
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Львівське комунальне підприємство «Зелене місто» облаштувало на вул. Пластовій, 13 майданчик з компостом із харчових та садових відходів. Взяти компост для свого господарства можуть усі охочі, передає пресслужба ЛМР.

«Органічні відходи перебувають у спеціальному контейнері протягом двох місяців. Таким чином утворюється компост, який із кожним разом стає все кращим. Адже процес перетворення органіки в добриво тривалий, потребує спеціальних умов, і ми поки що вчимося», – кажуть в ЛКП «Зелене місто».

Читайте також: Чи стало повітря у Львові чистішим за час карантину. Результати дослідження

Наразі у контейнери завантажують харчові та садові відходи, які принесли мешканці, привезли з деяких закладів харчування і надали комунальні підприємства міста. Відходи на компостування тут почали приймати із січня, а невдовзі у Львові має запрацювати механізована станція компостування.

Приносити органічні відходи на Пластову, 13 мешканці можуть із понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 (обідня перерва – з 13:00 до 14:00).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!