Львівські лікарі лікують 17-річного хлопця, в руках якого вибухнула пляшка

5463 0
Лікарі кажуть, аби повністю випрямити долоню йому потрібен ще щонайменше місяць щоденних занять.
Фото: Першого ТМО Львова

Фото: Першого ТМО Львова

До лікарні Св. Миколая Першого медоб’єднання Львова доправили евакуаційним потягом 17-річного Павла з с. Долина Донецької області, в руках якого вибухнула замінована пляшка.

Як розповіли у лікарні, стан хлопця вкрай важкий: забій легень, розрив м’яких тканин кисті та передпліччя правої руки, масивна травма правого стегна та інфекційне ускладнення. Більше тижня львівські спеціалісти відділення анестезіології та інтенсивної терапії боролися за життя хлопця у відділенні реанімації.

Читайте також: Львівські лікарі врятували від ампутації ноги 40-річного чоловіка

«Опісля лікарі хірургічного відділення, продовжили подальше лікування ран. Найважча з них — розрив м’яких тканин кисті правої руки, якою Павло підібрав пляшку. У міру загоєння кінцівки, з хлопцем почав активно працювати спеціаліст відділення реабілітації», — йдеться в повідомленні.

Наразі хлопець уже сам знову застібає ґудзики та частково розгинає пальці. Лікарі кажуть, аби повністю випрямити долоню йому потрібен ще щонайменше місяць щоденних занять.

Нагадаємо, львівські лікарі провели унікальну операцію 9-річній Вікторії з Львівщини з рідкісним генетичним захворюванням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!