Львівські лікарі встановили діагноз 3-річному хлопчику, якому лікували не те захворювання

1926 0
Хлопчик відвідав понад 30 шпиталів України.
фото: охматдит

фото: охматдит

Фахівці Центру дитячої медицини, лікарні «Охматдит» у Львові лікують вроджену патологію – лімфангіому (доброякісна неоплазія утворена з лімфатичних судин) у 3-річного Єгора. Про це повідомили у Центрі. 

Сім'я приїхала у Львів із Миколаївської області. Батьки Єгора звернулася до фахівців Центру після дуже довгого шляху по різних шпиталях України (понад 30 виписок). Хлопчику довго не могли встановити діагноз та паралельно лікували не те захворювання. 

Львівські лікарі після всіх обстежень визначили, що у дитини доброякісна пухлина привушно-жувальної, підщелепної ділянок справа та підʼязикової ділянки зліва. Фахівці зробили Єгору склерозування відповідних ділянок.

Читайте також: Львівські лікарі прооперували доньку військового за допомогою робота 

Хлопчик добре переніс склерозування і з перервою у 3 місяці Єгору знову ввели препарат. Попередньо планується 3 курси склерозування. А далі на дитину чекає перерва. 

«Стан мальформації ми контролюємо за допомогою УЗД-діагностики. Вже на першому контрольному УЗД-скринінгу після склерозування є позитивна динаміка», – наголосила дитячий, судинний хірург Юлія Хомин.

Нагадаємо, отоларингологи Центру успішно вилікували гнійне ускладнення двом дітям, одним із симптомів якого є сильний біль у горлі.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!