Львівські лікарі врятували слух 6-річної дитини

1119 0
Цією процедурою врятували слух 6-річного хлопчика.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

Лікарі з Львівської обласної дитячої лікарні «Охматдит» провели балонодилятацію слухової труби у дитини. Цією процедурою врятували слух 6-річного хлопчика з Хмельницького.

Джерело: «Охматдит»

«Процедуру виконують під контролем ендоскопа, у слухову трубу зі сторони носоглотки вводять спеціальний балон високого тиску. Його роздувають до 10 атмосфер. Балон розширює слухову трубу і відновлює її функцію. Процедура сучасна,її вперше виконали в 2009 році. Необхідні матеріали дуже дорогі, тому ця процедура непоширена», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Львівські лікарі прооперували 5-місячну дівчинку із надскладною верхньою вродженою вадою губи

Як зазначили у лікарні, таку операцію проводили вперше в Україні. 

Нагадаємо, що лікарі «Охматдиту» вилікували 12-річну дівчинку із Тернопільщини.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!