Львівські лікарі врятували дитину, що важила менше кілограма

4278 0
Дівчинка народилася з вагою 970 г, зростом 35 см на 27 тижні гестації.
Фото лікарні

Фото лікарні

Лікарі Львівського обласного клінічного перинатального центру врятували дитину, що важила 970 г. Дівчинка народилася зі зростом 35 см на 27 тижні гестації.

ДжерелоЛьвівський обласний клінічний перинатальний центр

«Стан був дуже важким. Але завдяки комплексному командному підходу до діагностики та лікування все вдалося. Динамічне спостереження невролога, офтальмолога, кардіолога, допомога масажиста забезпечили позитивну динаміку. Анічка виписана додому на 55 добу життя з вагою 2310 г та зростом 47 см», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові хірурги видалили однорічній дитині пухлину, вагою понад 2 кг

Нагадаємо, що у львівський Охматдит приїдуть 9 провідних дитячих лікарів зі США. Вони безоплатно консультуватимуть та оперуватимуть діток з 20 до 25 березня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!