Провідні дитячі лікарі США проводитимуть безкоштовні консультації у Львові

1652 0
Спеціалісти проводитимуть безкоштовні консультації у львівському Охматдиті.
Фото: Охматдит

Фото: Охматдит

У львівський Охматдит приїдуть 9 провідних дитячих лікарів зі США. Вони безоплатно консультуватимуть та оперуватимуть діток з 20 до 25 березня.

Джерело: Львівська обласна дитяча клінічна лікарня Охматдит

Консультації у Львові проводитимуть пластичний хірург, спеціаліст з ото- та ринопластики Стів Ортен, пластичний і щелепно-лицевий хірург, фахівець з розщілин губи й піднебіння Крейг Хобар, черепно-лицеві ортодонти Джон Чермін та Шеріл Андерсон-Кермін, дитячий уролог Клентон Гаррісон, дитячий хірург Том Блек, черепно-лицевий хірург, отоларинголог доктор Марк Гнатюк, ЛОР, хірург голови й шиї, який спеціалізується на реконструкції обличчя, фоніатр (лікар, що займається відновленням голосу і розвитком його можливостей), фахівець з судинних мальформацій (вроджених патологій розвитку судинної системи) доктор Джеймс Суен та дерматолог Віктор Черкасій.

Читайте також: У Львові хірурги видалили однорічній дитині пухлину, вагою понад 2 кг

Усі консультації проходитимуть 20 березня з 10:00 до 14:00. Записатися на консультацію відповідно до спеціальностей можна за наступними номерами телефонів та на e-mail:

  • черепно-щелепно-лицева хірургія й ортодонтія: (098)77-62-455, Погранична Христина Романівна;

  • урологія: (067)938-08-78, Іваськевич Данило Зіновійович;

  • дитяча хірургія: (063)731-32-05, Тетяна Катринець;

  • дерматологія: (067)323-03-78, Шарун Ігор Ярославович.

Нагадаємо, що у Першому територіальному медичному об’єднанні нейрохірурги видалили 3-сантеметрову ракову пухлину із мозку однорічної дитини під час вибухів та знеструмлення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!