Львівські маршрутки продовжують бойкотувати

4226 4
Сьогодні, 4 березня, на осблуговування міських авомобільних маршрутів не вийшли 164 автобуси зі 197. Кілька маршрутів взагалі припинили обслуговування громадян, повідомив під час апартаної наради з управлінцями ЛМР директор комунального підприємства АТП-1 Михайло Сидорович.
фото: ua.comments.ua

фото: ua.comments.ua

"У нас зараз 18 % громадського автотранспорту не виходить на лінії. Сьогодні на маршрути не вийшло 33 автобуси, тобто 164 із 197 автобусів. А маршрути №2А та №6А взагалі зупинились", - заявив Сидорович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львів піднімає вартість проїзду. Скільки платять інші міста?

Зокрема він пояснив, що причиною зменшення кількості громадського автотранспорту у Львові є відмова перевізників виходити на рейси, повідомляє zaxid.net.

"З понад 120 перевізників, які обслуговують маршрути громадського транспорту у Львові, половина відмовляються виходити зі своїма автобусами на рейси, бо не хочуть працювати собі у збиток. Зрозуміло, що це обумовлено складною ситуацією на ринку палива", - пояснив начальник АТП-1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки львів’яни платитимуть за проїзд у маршрутках? 2 варіанти

Нагадаємо, вчора, 3 березня, у Львові вдбулись громадські слухання щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському автотраснпорті. Первізники наполягають на підвищенні тарифу на проїзд у громадському транспорті з 3 грн до 5-6 грн.

У мерії Львова, натомість, стверджують, що підвищення ціни за проїзд сьогодні неможливе, бо це вдарить по бюджету кожної львівської сім'ї і може призвести до соціальної напруги у місті.  

Нагадаємо, львів'яни обурені тим, як зараз курсують львівські маршрутки.

 


Читайте також:
4 Березня, 2015 20:15
Наївний Амігос Розірвати контракти якшо ці виб*лядки не виконують його! В контракті проприсано шо повинні їздити - нахай їздять! Треба придумати тепер бойкот у відповідь
4 Березня, 2015 19:31
ser Та бл..дь хай взагалі не виходять на рейс, пересядемо на велосипед чи трамвай і пішли вони на...
4 Березня, 2015 15:39
Читач виправте, а то брєд у вас вийшов
4 Березня, 2015 15:00
Андрій ну хто ж так пише.
"Сьогодні... не вийшли 164 автобуси зі 197."
і далі:
"Сьогодні на маршрути не вийшло 33 автобуси, тобто 164 із 197 автобусів."
Тобто вийшли 164, а не вийшли 33!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!