Львівські медики придбали сім карет швидкої допомоги

2892 0
«Швидкі» будуть повністю оснащенні необхідним медичним обладнанням.
фото з офіційного сайту ТОВ «Віді Юнікомерс»

фото з офіційного сайту ТОВ «Віді Юнікомерс»

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф придбав сім «швидких» на загальну суму 16 млн гривень. Переможцем тендеру стало ТОВ «Віді Юнікомерс», яке запропонувало найнижчу ціну, повідомляють «Наші.Гроші.Львів» з посиланням на сайт електронних закупівель Prozorro.

Зазначається, що медики повинні отримати сім автомобілів екстреної медичної допомоги «типу В на базі Ford Transit» до кінця року або до повного виконання постачальником умов договору.

Читайте також: Екстрена медична допомога У Львові: Коли «швидка» не мусить поспішати

Такий тип «швидкої» розроблено та обладнано для транспортування пацієнтів, а також здійснення основного медичного догляду та нагляду за ними. Всі автомобілі будуть оснащені реанімаційним устаткуванням, зокрема, електрокардіографом, дефібрилятором, набором для екстрених пологів тощо. Вартість однієї машину становить 2,3 млн грн.

Додамо, що іншими варіантами «швидких» є «тип А» – автомобілі для пацієнтів, які не перебувають в «екстреному стані», та «тип С» – реанімобілі.

Автомобілі будуть оснащені дизельними двигунами стандарту не нижче «Євро-5» та потужністю 125 к.с. Гарантійний термін «швидких» – 24 місяці або 100 тис. км, а обладнання – 12 місяців.

Читайте також: Завдання вижити: як рятують львів’ян у Лікарні швидкої допомоги

У тендері фірма-переможець змагалася з ТОВ «Автоспецпром». Під час торгів учасники не знижували своїх пропозицій, однак ціна «Віді Юнікомерс» була на 56 тис. грн дешевшою.

ТОВ «Віді Юнікомерс» працює на ринку з 2008 року, офіс фірми розташований у Києві. Компанія належить до групи «Віді» («Віді Омега» (23%), «Віді-Пауер» (23%), «Віді-Скай» (23%), «Віді-Стар» (23%), «Віді Алея» (5%), «Віді Груп» (3%), засновником якої є Віталій Джуринський. Директором «Віді Юнікомерс» є Олександр Кучерявін.

Фірма вже не вперше співпрацює із Львівським центром медицини катастроф. Протягом 2017-2018 років вони підписали три договори на 24 млн грн (враховуючи поточну угоду).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!