Львівські нардепи пропонують заборонити музику та фільми в громадському транспорті

2204 2
Вони зареєстрували законопроєкт про протидію акустичному насильству.
Фото: Микита Гладченко

Фото: Микита Гладченко

У Верховній Раді України зареєстрували законопроєкт №3006 про внесення змін до ЗУ «Автомобільний транспорт» щодо протидії акустичному насильству. Його ініціаторами стала низка нардепів, зокрема львівські Володимир В’ятрович, Наталія Піпа, Олег Синютка, Микола Княжицький і Тарас Батенкою

«Ухваливши цей законопроєкт, парламент запровадить в Україні правила, які діють в усьому цивілізованому світі. Пасажири на всіх видах транспорту зможуть їхати в тиші, а не доводити водіям своє право не слухати звуки «шансону» чи якогось серіалу. Трансляція звуку музики чи фільмів на пасажирських рейсах дозволятиметься лише через навушники», – написав на свойї фейсбук-сторінці Володимир В’ятрович.

Читайте також: М – маршрутка, Р – рагуль. Репортаж із львівського транспорту

Законопроєкт має розглянути парламентський комітет транспорту та інфраструктури, а також комітети з питань бюджету, антикорупційної політики та інтеграції України з ЄС.

Додамо, 27 січня стався скандал у автобусі, що їхав з Луцька у Київ. Волонтерка і дівчина загиблого на Сході військового попросили водія автобуса вимкнути російський серіал, що транслювався у салоні. Натомість їх висадили з автобусу. Після того, як інцидент набув розголосу, водіїв звільнили, а жінкам повернули гроші за квитки.


Читайте також:
6 Лютого, 2020 08:54
і ще Обов"язково заборонити пиз--ді---ти по телефону в громадському транспорті. То та за--йо--бу--є, ви собі не уявляєте. Рагуль чи рагуліха починає на цілий салон пер-ді--ти про свої патрохи, ну, не можливо їхати. Беріть приклад з Японії, де розмови по телефону в транспорті суворо заборонені, і люди притримуються договореного порядку і поважають оточуючих навколо себе.
5 Лютого, 2020 15:05
Марія В цьому є сенс. Тепер у кожного є смартфон, може слухати й дивитися те,що саме йому підходить, чи вивчати мову, чи розважатися.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!