Львівські патрульні затримали чоловіка, який перебував на автостанції з пістолетом

1121 0
Очевидці чули звуки, схожі на постріли.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора увечері, 3 вересня, поліція затримала чоловіка з пістолетом, який перебував на автостанції, що на вул. Богдана Хмельницього. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області. 

Читайте також: Львівські поліцейські, яких засудили до 8 років в'язниці, подали апеляцію на вирок

«Неадекватний чоловік з пістолетом в руці — такий виклик отримали львівські патрульні, які затримали хулігана», – зазначили в пресслужбі.

Патрульні отримали виклик на автостанцію вчора увечері, а коли прибули на місце, то виявили схожого, зі слів заявника, чоловіка. Він тримав руку в кишені. 

«Зі слів заявника, невідомий чоловік з неадекватною поведінкою носить в руці пістолет та він почув звуки схожі на постріли», – додали вони. 

Ним виявився 34-річний мешканець Львівщини, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. 

Патрульні дали чоловікові вказівку підняти руки догори, а після поверхневої перевірки виявили предмет, що був схожий на зброю.

Слідчі встановлюють всі обставини події. 

Фото Патрульної поліції Львівської області

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!