Під час роздачі повісток львівські працівники ТЦК будуть використовувати бодікамери

756 0
Відео з бодікамер будуть потрапляти до ТЦК для аналізу конфліктних ситуацій.
Фото умовне

Фото умовне

Військовослужбовці Збройних Сил України, перед якими стоїть завдання Генерального штабу, щодо мобілізації населення Львівської області під час щоденних патрулювань та здійснення заходів оповіщення громадян, будуть використовувати бодікамери. Про це повідомили у Львівському ТЦК та СП.

«Звертаємось до громадян, що не свідомо ставляться до виконання своїх конституційних обов’язків і майже за два роки повномасштабної війни й досі не стали на військовий облік, виправдовуючи свою безвідповідальність повторюванням повідомлень і тез, які активно ширяться ворожими ІПСО та направлені на зрив мобілізаційних заходів», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Побиття чоловіка у ТЦК на Львівщині. ДБР розслідує інцидент

Під час патрулювань відео, що записані з бодікамер, будуть потрапляти до ТЦК для аналізу конфліктних ситуацій.

Нагадаємо, що мережею ширилося відео, на якому вночі у Львові на вулиці Гавришкевича п’ятеро людей у формі заштовхали цивільного чоловіка у бус та вибили телефон з рук жінки, яка хотіла це все зняти.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!