Побиття чоловіка у ТЦК на Львівщині. ДБР розслідує інцидент

2073 0
Також керівництво Львівського обласного ТЦК та СП призначило службову перевірку.
Умовне фото

Умовне фото

У соціальній мережі поширюють відео інциденту у Самбірському Територіальному центрі комплектування, де б'ють та погрожують чоловіку з Харкова. Державне бюро розслідувань встановлює обставини інциденту. Про це повідомили в ДБР і у Львівському обласному ТЦК та СП.

«В мережі інтернет поширюється відео з інцидентом між військовослужбовцями та цивільною особою. На відео видно частину події, тож, що саме відбулося в даній ситуації і що передувало діям військовослужбовців з'ясовується. На час службової перевірки дані військовослужбовці відстороненні від виконання обовʼязків до зʼясування усіх обставин»,йдеться в повідомленні обласного ТЦК та СП.

Читайте також: Мобілізація на Львівщині. Яке може бути покарання за неявку до військкомату після отримання повістки

Також керівництво Львівського обласного ТЦК та СП призначило службову перевірку.

Зазначимо, на одному з відео, що поширили мережею, чоловік у військовій формі погрожує цивільному, б’є та наводить зброю на нього. Водночас на іншому записі цивільний стверджує, що він з Харкова. За його словами, його утримують в ТЦК вже шостий день.  

Увага! У відео присутня нецензурна лексика!

 

 

«Львівська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону зареєструвала кримінальне провадження за фактом порушення статутних правил, взаємовідносин між військовослужбовцями із застосуванням зброї (ч. 3 ст. 406 КК України)», – повідомив Офіс Генерального прокурора.
 
Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!