Львівські рапіристи здобули «золото» й «срібло» на змаганнях з фехтування

1335 0
Переможцем став Клод Юнес, якому не було рівних ані в перший, ані в другий день змагань.
Клод Юнес/ Фото умовне, з відкритих джерел

Клод Юнес/ Фото умовне, з відкритих джерел

У Львові відбулися Всеукраїнські змагання найсильніших з фехтування на рапірах серед чоловіків, які зібрали 69 учасників на доріжках місцевого Палацу спорту «Динамо». Про це повідомили в НОК України у Львівській області.

Переможцем став господар турніру Клод Юнес, якому не було рівних ані в перший, ані в другий день змагань. «Срібло» отримав ще один львів’янин Максим Гаравський.

Зазначимо, що у перший день, коли змагання проходили за круговою системою, трійку найсильніших склали Юнес, Щерба, а також ще один місцевий спортсмен Даниїл Гойда. Проте в другий день, коли боротьба вже йшла у турі прямого вибування з визначенням усіх місць у Табло 16, переможець жовтневого Кубка України, поступився Михайлу Гуріну, повідомляє Національна федерація фехтування України. 

Читайте також: Пауерліфтер зі Львівщини виборов срібло на Чемпіонаті України

Тоді Дирда здолав опір Гаравського (15:11), який посів третє місце і здобув «срібну» винагороду. 

Клод Юнес за два дні змагань зазнав лише однією поразки в групі, вчора жодних шансів він суперникам не давав. Шість перемог на попередньому етапі й п’ять в олімпійці, зокрема у фіналі проти Дирди (15:3).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!