Львівські рятувальники отримали нові автомобілі для порятунку людей. Фото

1201 0
У комплектацію авто також входить аварійно-рятувальне обладнання.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Львівські надзвичайники отримали три автомобілі першої допомоги, які призначені для порятунку людей під час ДТП, гасіння невеликих пожеж та інших небезпечних подій. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Надзвичайникам закупили автомобілі першої допомоги АПД-2 Peugeot Boxer, загальною вартістю понад 9 мільйонів гривень.

Автомобілі обладнані пожежною драбиною, цистерною для води на 500 літрів та баком для піноутворювача. Пожежний насос може працювати з максимальною подачею 200 л/хв. У комплектацію авто також входить аварійно-рятувальне обладнання, зокрема, гідравлічний інструмент, бензоріз, бензопила, медична укладка із необхідними лікарськими засобами.

Загалом Головне управління ДСНС України у Львівській області отримало вже сім автомобілів, закуплених за грантові кошти у межах транскордонного проєкту, лише 10% вартості скерували з обласного бюджету.

Фото ДСНС Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!