Львівські соціальні заклади об'єднали в єдину структуру

1257 0
Новий заклад створять на базі Міського центру реабілітації «Джерело».

У Львові п’ять міських закладів, які опікуються людьми похилого віку, дітьми і родинами у скруті, бездомними та потребуючими, тобто людьми у складних життєвих обставинах, об’єднали у Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело». Відповідне рішення депутати прийняли під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради 28 вересня.

Об’єдналися такі заклади: Міський центр реабілітації «Джерело», Міський центр соціальних служб, Соціальний готель, Міський територіальний центр соціального обслуговування та Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб.

Новий заклад створять на базі Міського центру реабілітації «Джерело». 

Читайте також: «Для візочника у Львові є два варіанти – дім і балкон». Що можна змінити?

Основна мета об’єднання – щоб усі мешканці громади, які опинилися в складних  життєвих обставинах, змогли вчасно отримати потрібну інформацію, фахову підтримку та шанс повернутись до повноцінного життя. Також одним з пріоритетів буде об’єднання громадських, донорських організацій та муніципалітету, аби підвищити самодопомогу громади та розвивати соціальну сферу, формувати майданчик соціальних змін.

Нагадаємо, що на подвір’ї центру соціальних послуг «Джерело», що на проспекті Червоної Калини, 86А, відкрили унікальний парк розваг для дітей з інвалідністю. Його за власний кошт, а це близько 60 тисяч доларів, створило подружжя американців Едді та Тетяна. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!