Львівські спортсменки вибороли «срібло» на Чемпіонаті світу з черліденгу

933 0
Йдеться про Анастасію Малошенко та Єлизавету Тимофєєву
Фото: управління спорту ЛМР

Фото: управління спорту ЛМР

Спортсмени Всеукраїнської федерації черліденгу завоювали 10-ту нагороду світових чемпіонатів, цього разу - срібну. У фіналі змагань виступили майстри спорту України львів‘янки Анастасії Малошенко та Єлизавети Тимофєєвої з Кам‘янського. Про це повідомили в управлінні спорту ЛМР.

Представниці Львівщини піднялись на срібну сходинку п‘єдесталу пошани.

«Наші вітання особистим тренерам спортсменок Наталі Блажко та Олені Козинець, тренеру-постановнику Крістіні Юхімчак, головному тренеру федерації Ганні Андрієнко та президенту федерації Юрію Крикуну. Всеукраїнська федерація черліденгу щиро дякує Міжнародному черліденговому союзу та особисто президенту Джеффу Веббу за організацію поїздки української делегації в США», – йдеться в повідомленні.

 
Нагадаємо, що спортсмени зі Львівської області вибороли бронзову медаль на Кубку світу зі спортивної акробатики. Змагання проводили у Бельгії.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!