Львівські військові показали, як знищили комплекс відеоспостереження

1436 0
Цей пристрій призначений для здійснення візуального спостереження на великій відстані, оснащений тепловізором та камерою з опцією зуму.
Фото умовне

Фото умовне

Військовослужбовці 103 окремої бригади Сил територіальної оборони показали, як засобами аеророзвідки вчергове розпізнали та знищили автоматичний комплекс відеоспостереження типу «Муром-М». Відео опублікувала бригада.

Ураження комплексу «Муром-М» екіпаж БпЛА 103 бригади забезпечило Збройним Силам України перевагу над ворогом. Адже це зменшує можливість противника візуально контролювати дії українських підрозділів. 

«Цей пристрій призначений для здійснення візуального спостереження на великій відстані, оснащений тепловізором та камерою з опцією зуму. Він може працювати незалежно від інших систем з високих об’єктів, таких як елеватори, вежі або розміщуватись на високих щоглах у відкритому полі. Його можливості включають виявлення людини на відстані до 10 км за допомогою звичайної камери і до 4 км за допомогою тепловізора. Здатен зафіксувати техніку в темну пору доби на відстані до 8 км та здійснювати коригування вогню», – пояснили військові.

Нагадаємо, що на Бахмутському напрямку 45-та окрема артилерійська бригада ліквідовує ворожі склади. Відео з роботою військових опублікувала бригада.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!