Львівського бізнесмена підозрюють у заволодінні 44 млн грн бюджетних коштів

3202 0
Йдеться про можливе розкрадання бюджетних коштів під час будівництва військового ліцею у Червонограді.
Фото: Фінансовий клуб

Фото: Фінансовий клуб

Львівського бізнесмена та радника міністра фінансів Віталія Ломаковича затримали за підозрою у заволодінні 44 млн грн на будівництві військового ліцею у Червонограді. Про це повідомиляє Zaxid.net. 

Журналісти вказують, що наразі затримали сімох осіб за ч. 3 ст. 28 ч. 4, 5 ст. 191, ч.1 ст.366 ККУ (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем; службове підроблення).

Йдеться про радника міністра фінансів, львівського бізнесмена Віталія Ломаковича, його партнера по бізнесу Володимира Баб’яка, директора дніпровської будівельної фірми «Укрстройкомплект» Єгора Клименка, бухгалтерку Cвітлану Маліцьку та начальника відділу цієї фірми Олега Чубченка, а також полковника академії сухопутних військ Юрія Черевка та начальника військового ліцею в Червонограді Івана Сивоуса.

Додамо, що згідно з аналітичною платформою YouControl, Віталій Ломакович є співвласником компанії «Оптіма капітал», яка займається управлінням активів. Також йому належить готель «Панорама» у центрі Львова. 

Нагадаємо, що Служба безпеки України повідомила деталі затримання чиновника Львівської міськради Олега Хандина, якого викрили на хабарі. Деталі – за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!