Львівського прокурора оштрафували на 17 тисяч грн за п’яну їзду

3256 0
Йдеться про прокурора Володимира Рубцова.
Фото: Pitbull Lviv

Фото: Pitbull Lviv

Прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова позбавили водійських прав на один рік і оштрафували на 17 тисяч грн за п’яну їзду.

Джерело: Єдиний державний реєстр, Pitbull Lviv

Галицький суд Львова визнав прокурора винним за їзду з ознаками алкогольного сп'яніння. Постанова була прийнята ще 8 грудня. Як йдеться у судовому реєстрі, 15 червня 2022 року патрульні зупинили нетверезого водія BMW на перехресті вул. Краківської – площі Ярослава Осмомисла. Він відмовився від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння на місці та в медичному закладі. Після цього патрульні склали на нього адмінпротокол за керування у стані сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Читайте також: П'яний львів'янин на BMW в'їхав у браму Личаківського кладовища

8 лютого громадська організація Pitbull Lviv, яка вистежує п’яних водіїв на дорога зазначила, що йдеться про прокурора Львівської обласної прокуратури Володимира Рубцова 

«Чим відомий Володимир? А тим, що він був стороною обвинувачення у справі львівських патрульних роти ТОР, яких обвинувачували у вбивстві львів'янина Володимири Клима, який вдавився і задихнувся пакетом з наркотиками у гральному закладі ще в далекому 2018 році. У першій інстанції 6 патрульних засудили до 8 років ув'язнення та присудили виплатити 4 млн грн компенсації. Але згодом патрульні виграли апеляцію, яка зняла з них усі обвинувачення», – йдеться в повідомленні. 

Зазначимо, Володимир Рубцов працює заступником начальника відділу нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування та підтриманням обвинувачення.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!