Львівського прокурора затримали на хабарі

4369 0
Разом зі спільником він вимагав хабар у 2200 доларів.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Генеральна інспекція ГПУ перевіряє факт причетності прокурора Львівської місцевої прокуратури №1 Львівської області та його приятеля до одержання хабара. Про це повідомила на соввоїй сторінці у Facebook прес-секретарка генерального прокурора України Лариса Сарган.

Протягом березня-квітня 2018 року прокурор зі спільником вимагали у громадянки 2200 доларів США за непритягнення її до кримінальної відповідальності за злочин. Після отримання неправомірної вигоди, прокурора Львівської місцевої прокуратури №1 було затримано.

У ході обшуку вдома у нього виявлено частину грошових коштів із загальної суми 2200 доларів США. За результатом обшуку у транспортному засобі, що належить приятелю прокурора, також виявлено частину грошових коштів із загальної суми 2200 доларів США, переданих йому напередодні громадянкою для подальшої їх передачі прокурору.

Фото: Лариса Сарган/Facebook

Фото: Лариса Сарган/Facebook

Читайте також: Мера Сколе засудили до 6,5 років в'язниці за хабар

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими ГСУ СБ України. На цей час проводяться інші першочергові слідчі дії, направлені на встановлення причетності до вимагання та отримання неправомірної вигоди інших працівників правоохоронних органів. Досудове розслідування триває.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!