Львівських айтішників запрошують на благодійний хакатон

2197 0
3-4 грудня у Львові зберуть небайдужих спеціалістів у галузі програмного забезпечення для розробки 3-х проектів для громадських організацій міста. До участі у хакатоні кличуть програмістів, дизайнерів та тестувальників.
фото:www.ceasc-bw.com

фото:www.ceasc-bw.com

Команди 2 дні працюватимуть над реальними проектами громадських активістів та створять для них готові до використання сайти, які оцінюватиме журі. При цьому учасники можуть самі обирати, над якою ініціативою хочуть працювати.

До трійки проектів цьогорічного хакатону належать:

- Онлайн каталог безпритульних  собак Dog Book для ГО "Better Story’". Каталог містить інформацію про львівських собак-безхатченків та волонтерів, які їх утримують. За допомогою сайту можна розмістити своє оголошення, допомогти волонтерам, або забрати уподобану собаку у сім’ю;

- Сайт біржі вторинних ресурсів для ГО "ЕКО Львів". Користувачі сайту зможуть довідатися про пункти переробки та утилізації скла, макулатури, пластику, металу та іншої вторинної сировини, що сприятиме переробці відходів;

- Калькулятор викидів карбону або CO2 для ГО "УМКА". Калькулятор вираховує об’єм викидів вуглекислого газу, який продукує користувач відповідно до своєї діяльності та способу життя і дає поради щодо оптимальнішого використання ресурсів.

Читайте також: Український фріланс звільнять від бюрократії

Зареєструватися на благодійний хакатон, що відбудеться у суботу 3 грудня (з 10:00 до 16:00) та неділю 4 грудня (з 10:00 до 20:00), можна за посиланням. Дізнатися деталі про участь – за тел. 093 664 57 52.

Читайте також: Анна Власова. Хто пропонує - той і виграє конкуренцію

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!