Політична реклама

Львівських пенсіонерів запрошують на екскурсії та гімнастику

975 0
Майстер-класи народних майстрів, оздоровча гімнастика на свіжому повітрі, екскурсії та перегляд фільмів, зустрічі з цікавими людьми та багато іншого організовують у Львові для активних літніх людей

 

Зустрічі відбуватимуться в приміщенні бібліотеки-філії №44 ЦБС для дорослих, що за адресою Петлюри, 43, двічі на тиждень, повідомили у прес-службі «Самопомочі».

«Після виходу на пенсію старші люди втрачають сенс життя, замикаються в собі, хоча ще можуть жити, ще мають що розказати. Такими таборами ми намагаємось довести їм, що коли тобі 60 років – для тебе усе тільки починається», - розповіла керівник відділу «Роботи з літніми людьми» об'єднання «Самопоміч» Людмила Гришко.

У програмі таборів - майстер-класи народних майстрів, оздоровча гімнастика на свіжому повітрі, фільми по методиці оздоровлення хребта Оксани Слінько та оздоровчої програми Сергія Розори (здорове довголіття), екскурсії «Вуличками Ірини Вільди», зустрічі з цікавими людьми. Також працює Клуб здоров'я та виставка відвідувачів Центрів спілкування людей літнього віку.

Табори відбуваються щовівторка та щочетверга з 11.00 до 15.00.

Дізнатись більше можна за тел. 297-1000.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!