Львівських школярів запрошують на безкоштовний комп'ютерний марафон

1314 0
Марафон зі створення мультфільмів, графічного дизайну, веб-розробки відбудеться онлайн для учнів 10-16 років.
Фото: akcent.org.ua

Фото: akcent.org.ua

Школярів Львівщини віком від 10 бо 16 років запрошують взяти участь в безкоштовному онлайн марафоні «Стань майстром комп'ютерних технологій», повідомляє ЛОДА.

Читайте також: На період карантину юних львів'ян запрошують на безкоштовні онлайн-гуртки

Марафон триватиме з 7 до 15 квітня. Його проводитимуть у форматі онлайн з 18:00 до 19:30 год.

Упродовж днів, коли триватиме онлайн-марафон кожен охочийм зможе взяти участь в майстер-класі від провідних фахівців львівських ІТ-компаній та спробувати свої сили в створенні мультфільмів, графічному дизайні, веб-розробці.

7 квітня

Школярі від 9 до 12 років можуть взяти участь у «Зробимо казковий мульт у програмі Adobe Premier». Викладач – відео-маркетолог Христина Дикун.

Зареєструватися можна тут.

Читайте також: Львів посиляє карантин. Усі школи переходять на дистанційне навчання

8 квітня

Для школярів 13-16 років – «Створимо арт-принти у редакторі Adobе Illustrator». Викладач – рекламний дизайнер, член Спілки дизайнерів України Уляна Кертуцька.

Зареєструватися можна тут.

13 квітня

Для школярів 9-12 років – «Зроби пасхальну вітальну листівку в Adobe Photoshop». Викладач – художниця-дизайнер, засновниця та керівник ІТ-студії Ірина Балдіна.

Зареєструватися можна тут.

15 квітня

Для школярів 13-16 років – «Як створити персональну web-візитку за 1 годину». Викладач – Project Manager ІТ-компанії Тарас Юрчишин.

Зареєструватися можна тут.

Нагадаємо, що у Львові через найвищий рівень епіднебезпеки заклади загальної середньої та позашкільної освіти усіх форм власності продовжують навчання з використанням дистанційних технологій. Учні 1-4 класів також переходять на навчання в онлайн-форматі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!