Львівських студентів закликають оформити транспортні картки «ЛеоКарт». Як це зробити

4145 0
Як оформити та оплатити вартість студентської карти.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Студентів львівських вищих навчальних закладів закликають подавати необхідні документи для виготовлення транспортних карток «ЛеоКарт». Зробити це можна централізовано через профспілкові організації вишів. Також оформити картки можна у шести пунктах подачі документів/видачі транспортних карток. Про це повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Необхідні документи: 

  • Заповнена заява на отримання транспортної картки та згода на обробку персональних даних ( https://cutt.ly/6XV7Nq9 );

  • Паспорт громадянина України (ІD-картка з додатком);

  • Студентський квиток (денної форми навчання) або довідка з місця навчання;

  • Оригінал реєстраційного номера облікової картки платника податків (РНОКПП);

  • Кольорове фото (3 см х 4 см), зроблене не пізніше до 6 місяців до дня подачі документів (у цифровому варіанті у форматі JPG);

  • Оригінал квитанції про сплату вартості транспортної картки(60 грн).

Читайте також: Що робити, якщо загубився «ЛеоКарт». Пояснення

Водночас оплатити вартість студентської ЛеоКарт через термінали EasyPay можна вже у чотирьох пунктах подачі документів/ видачі карток:

  • Центрі обслуговування пасажирів, вул. Горбачевського, 10;

  • ЦНАП на вул. Хвильового, 14;

  • ЦНАП на вул. Виговського, 32;

  • ЦНАП на пр.Ч.Калини, 72А.

Щоб оплатити вартість студентської транспортної картки ЛеоКарт через термінали EasyPay: оберіть категорію «Популярні послуги» або «Інші послуги», натисніть на «Електронний квиток ЛеоКарт», оберіть «ЛеоКарт – студентський квиток», введіть прізвище, ім’я, по-батькові студента, введіть назву навчального закладу, введіть серію та номер паспорту або РНОКПП (ІПН), введіть ваш номер мобільного телефону, перевірте актуальність даних, які ви вказали, та внесіть необхідну суму до терміналу та натисніть «Сплатити».

Нагадаємо, що з понеділка, 5 червня, на трьох автобусних маршрутах у Львові запрацює безготівкова оплата. Відтак пасажири автобусів 1А, 3А та 10 зможуть обрати для себе зручний спосіб оплати за проїзд: або банківською картою чи телефоном з NFS, або звично – готівкою. 

______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!