Що робити, якщо загубився «ЛеоКарт». Пояснення

4733 0
Загалом тільки в березні було видано 468 дублікатів загублених «ЛеоКарт».
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Загалом, протягом березня 2023 року у Львові  було видано 468 дублікатів загублених «ЛеоКарт». Повторно виготовити картку можна у будь-якому з пунктів прийому документів та видачі пільгових електронних квитків.

Джерело: Електронний квиток «ЛеоКарт»

Для відновлення карти необхідно попередньо записатися на прийом до адміністратора одного із п’яти пунктів ЛКП «Львівавтодор», зателефонувавши за номером гарячої лінії електронного квитка «ЛеоКарт» 0 800 303 007. Для повторного виготовлення картки у Центрі обслуговування пасажирів по вул. Горбачевського, 10 попередній запис не обов'язковий. При собі потрібно мати документ, який посвідчує особу, фото та квитанцію про оплату вартості картки. 

Читайте також: «Львівавтодор» почав роздавати школам картки «ЛеоКарт»

У випадку, якщо ви знайшли чужу «ЛеоКарт», можна принести її у будь-який з пунктів прийому документів та видачі пільгових квитків чи віддати контролерам ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, що  наразі у Львові триває перший етап впровадження електронного квитка у громадському транспорті, так звана «освіта пільговика». На цьому етапі завершують друк транспортних карток для пільгових категорій населення та тестують обладнання. Про те, яких змін чекати від впровадження електронного квитка, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!