Львівських виробників запрошують на Різдвяний ярмарок у Варшаві. Як взяти участь

1190 0
Подати заяву для участі потрібно до 21 вересня.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Львівських підприємців та виробників запрошують до участі у Різдвяному ярмарку, який відбудеться у Варшаві. Ярмарок триватиме з 26 листопада 2022 до 6 січня 2023 року. Подати заяву для участі потрібно до 21 вересня. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«На запрошення польських партнерів, цього року Львівські Ярмарки стануть частиною Різдвяного Ярмарку у Варшаві. Українські виробники матимуть власну дільницю у межах центрального ярмарку Польщі», – йдеться в повідомленні. 

Так, до участі у ярмарку запрошують українських рукодільних майстрів, крафтових і сувенірних виробників. Для участі необхідно заповнити анкету тут. Подати заявку потрібно до 21 вересня, кількість місць обмежено.

Нагадаємо, що у Львові щороку з середини грудня до середини січня на проспекті Свободи та на площі Ринок відбувається Різдвяний ярмарок. 

Антоніна Костик

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!