Львівський Ботанічний сад відкриває сезон для відвідувачів

1553 0
Вхідний квиток коштує 100 грн, пільговий – 70 грн.
Ботанічний сад. Фото: Твоє місто

Ботанічний сад. Фото: Твоє місто

У неділю, 31 березня, в Ботанічному саду, що на вул. Черемшини, 44 відкривають новий сезон для відвідувачів.

«Просимо звернути увагу, що оранжереї Ботанічного саду будуть доступними для відвідування лише з 1 травня. Нагадуємо, що потрапити на територію саду можна щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10-00 до 18-00 год», повідомляє Ботанічний сад ЛНУ ім. І. Франка. 

Читайте також: У Львові почали розквітати магнолії. Фото

Зазначимо, вхідний квиток коштує 100 грн, пільговий – 70 грн. Територія саду буде відчинені щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі. 

Ботанічний сад університету імені Івана Франка заснований у 1852 році і є одним з найстаріших садів України та Східної Європи. 
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!