Львівський бронетанковий завод виготовив для потреб військових ще шість танків

2879 0
Технологічне бюро підприємства працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, як-от танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.
Фото: Львівський бронетанковий завод

Фото: Львівський бронетанковий завод

Львівський бронетанковий завод передав для потреб Міноборони чотири танки Т-64 та два танки Т-72. Про це повідомили в Укроборонпромі.

Читайте також: Як на львівському заводі модернізують військові винищувачі. Відео

«Частину бронетехніки нам довелось відновлювати в умовах карантинних обмежень, проте ми в стислі строки здійснили всі необхідні заходи щодо недопущення поширення коронавірусу на ЛБТЗ, як результат, нам вдалося якісно організувати роботу та вчасно передати військовим бронетехніку», – розповів директор ДП «Львівський БТЗ» Віктор Андрощук.

Керівник підприємства також додав, що паралельно з виконанням державного оборонного замовлення, конструкторсько-технологічне бюро підприємства працює над освоєнням капітального ремонту та модернізацією інших видів гусеничної бронетехніки, як-от танк Т-80, броньовані ремонтно-евакуаційні машини БРЕМ-2 та БТС-4.

«Це тривалий та трудомісткий процес освоєння нових видів техніки, але ми ставимо собі амбітні завдання – освоєння ремонту та модернізації всіх видів бронетехніки на гусеничному ходу, які є на озброєнні у Збройних Силах України», – зазначив Віктор Андрощук.

Читайте також: Суд оголосив вирок ексдиректору Львівського бронетанкового заводу

Нагадаємо, Львівський бронетанковий завод – державне підприємство, що вже 76 займається не тільки ремонтом, але і виготовленням бронетехніки, зокрема броньованих пожежних машин ГПМ-72 та ГПМ-54, броньованих ремонтно-евакуаційних машин БРЕМ «Лев» та БРЕМ «Зубр» та тактичної броньованої колісної машини «Дозор-Б».

Також підприємство здійснює займається капремонтом і модернізацією танків Т-72, Т-64 та Т-55 і низки спеціальних інженерних машин, таких, як броньована машина розмінування БМР-2 та інженерна машина розгородження ІМР-2.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!