Суд оголосив вирок ексдиректору Львівського бронетанкового заводу

2307 0
Ідеться про справу про приховування посадовцем статків.
Фото: mind.kiev.ua

Фото: mind.kiev.ua

Вищий антикорупційний суд сьогодні, 7 травня, оголосив вирок ексдиректору Львівського бронетанкового заводу у справі про подання ним недостовірних відомостей у декларації про доходи за 2017-2018 роки. Про це повідомляє пресслужба спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

«За узгодженням сторін йому призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 тис. гривень з позбавленням права обіймати посади чи займатися діяльністю, пов'язаною з управлінням державними підприємствами, на строк 3 роки», – ідеться в повідомленні САП.

Нагадаємо, перед тим, як у грудні САП передала справу до Вищого антикорупційного суду, ексдиректор Львівського бронетанкового заводу Роман Тимків визнав свою провину та підписав угоду з прокурором.

Як з’ясували детективи НАБУ, посадовець умисно не вказав  у деклараціях право користування квартирою у Відні (Австрія) вартістю 381 тис. євро, що належить його дружині. Також Роман Тимків «забув» вказати у деклараціях власну компанію, зареєстровану на території Белізу зі статутним капіталом 50 тис. доларів США

Роман Тимків визнав себе винним та погоджується сплатити штраф у розмірі 3500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Крім цього, ексдиректора Львівського бронетанкового заводу звинувачують у розтраті державних коштів під час закупівлі військового майна. Але вироку за цією справою Вищий антикорупційний суд ще не виніс.

Нагадаємо, також з’ясувалось, що Роман Тимків здавав в оренду своєму підприємству два автомобілі та мотоцикл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!