Львівський лучник виборов срібло на чемпіонаті Європи

878 0
У фіналі українські атлети поступилися збірній Нідерландів.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

У Туреччині завершились командні змагання чемпіонату Європи серед чоловіків зі стрільби з лука. У складі національної збірної команди України успішно виступили й лучники Львівщини.

Читайте також: Студентка «Львівської політехніки» стала чемпіонкою Універсіади України з плавання

Як повідомили у Львівській ОДА, до фіналу дійшла чоловіча збірна України. У збірній є львів’янин Георгій Іваницький, сумчанин Олексій Гунбін та Іван Кожокар із Чернівців. На змаганнях команда перемогла лучників з Австрії, Польщі та Іспанії. У фіналі українські атлети поступилися збірній Нідерландів – 3:5.

Читайте також: Військові з Львівщини вперше представлять Україну на  «Іграх воїнів» у США

Близькою до медалі була Вероніка Марченко. У боротьбі за бронзу Вероніка у складі жіночої команди разом з Анастасією Павловою з Нової Каховки та Лідією Січеніковою з Чернівців поступилась спортсменкам з Данії з рахунком 4:5.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!